dakkapel in dordrecht van kunststof

Dakkapel Dordrecht

Dakkapel plaatsen in Dordrecht

Woon je in Dordrecht en wil je graag een dakkapel laten plaatsen? Kijk dan zeker eens naar de dakkapellen van topkwaliteit van Dakalux. Ze onderscheiden zich van andere aanbieders door hun service, niveau van afwerking, mogelijkheden en kwaliteit. Wat ook voor ze spreekt, is dat hun dakkapellen gemaakt worden in een eigen fabriek en ook door eigen vakmensen geplaatst worden. Voor het plaatsen van een dakkapel in Dordrecht hebben ze slechts 1 dag de tijd nodig.

dakkapel in dordrecht van kunststof

Kies een kunststof dakkapel

De meest voorkomende dakkapel in Dordrecht is gemaakt van kunststof. De reden hiervoor is dat een een kunststof dakkapel geen onderhoud vergt en ze veel duurzamer zijn. Het om de 5 jaar schilderen van de dakkapel is niet meer nodig en kunststof behoudt veel beter zijn kleur en gaat langer mee. De dakkapellen van Dakalux zijn kwalitatief zo sterk dat ze ook tegen een fikse hagelbui kunnen.

 

Laat een dakkapel plaatsen in Dordrecht

Alle randvoorwaarden voor het gesmeerd en deskundig plaatsen van een dakkapel in Dordrecht zijn bij Dakalux aanwezig. Ze beschikken over een eigen hijskraan en hebben vakmensen met ruime ervaring in dienst. Het plaatsen begint allemaal met het maken van een opening in het dak op de plek waar de dakkapel moet komen. Daarna komt het spectaculairste gedeelte en hijst de kraan de dakkapel op zijn plaats waarna hij aan het dak bevestigd wordt. Dit alles neemt slechts een aantal uur in beslag en kan dus ook tussen de buien door en zonder dat het door de opening in het dak naar binnen regent. Dit alles kan zo snel doordat de dakkapellen op maat gemaakt zijn en prefab bij je huis arriveren.

 

Afwerking van de dakkapel

Na het vastzetten van de dakkapel op een woning in Dordrecht is het nog niet klaar. Het is namelijk ook mogelijk om de afwerking aan de binnenkant van je nieuwe kamer door Dakalux uit te laten voeren. Ervoor zorgen dat de nieuwe dakkapel aansluit bij de rest kan door het stucen van de wanden, maar je kunt er ook voor kiezen om de nieuwe ruimte efficiënt te benutten en een kastenwand op maat te laten plaatsen.

 

Showroom met dakkapellen in de buurt van Dordrecht

Wanneer je graag zelf wilt ervaren hoeveel ruimte een dakkapel aan jouw huis toe kan voegen en hoe deze er in het echt uitziet, is er de mogelijkheid om te gaan kijken in de showroom in Hoogvliet. Na nog geen 20 minuten met de auto ben je bij deze showroom en zal je door de adviseurs geholpen worden met de keuze voor een dakkapel die bij je wensen aansluit. Zij beantwoorden graag je vragen en en nemen alle mogelijkheden en bijbehorende kosten met je door.

 

Op de website van Dakalux vraag je op een makkelijke en snelle manier een offerte voor je dakkapel op. Er wordt gelijk voor je uitgerekend wat de kosten van een dakkapel in Dordrecht zijn.

 

Heb je in Dordrecht een vergunning nodig voor een dakkapel?

Een aantal aspecten bepalen of je in Dordrecht een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel.

Wanneer je aan de achterkant van een wat ouder huis een dakkapel wilt aanbrengen, kan dit vaak zonder vergunning. Wel is er meestal een vergunning nodig als je aan voorzijde of aan de zijkant van je woning een dakkapel wilt realiseren. Bij nieuwbouwwoningen zijn de regels vaak een stukje strenger.

Wanneer je kijkt op de website van het omgevingsloket zie je gelijk of er in jouw situatie een vergunning vereist is.

Als er een vergunning nodig is, dan vraag je deze heel eenvoudig aan bij de gemeente Dordrecht. Dakalux heeft hier ervaring mee en deelt deze graag.

Als de aanvraag voor een vergunning afgewezen wordt dan zijn er bij toch nog tal van opties die zonder te realiseren zijn. Bij Dakalux zitten er ook vergunningsvrije dakkapellen in het assortiment die op zo’n moment uitkomst kunnen bieden en toch zorgen voor het gewenste extra licht en meer ruimte op de eerste of tweede verdieping. Daarom is het de moeite waard om ook deze dakkapellen te bekijken en te overwegen.

Scroll naar boven